Professionele Dumbbells voor iedereen

DutchEnglish

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het KVK- en BTW-nummer van PUMPBELLS?
Wij staan geregistreerd onder KVK-nummer 80920500 en BTW-nummer NL003504486B25.

Wanneer komt er weer nieuwe voorraad binnen?
Wij ontvangen wekelijks nieuwe voorraden. Hierdoor kan u altijd rekenen op snelle levertijden. Wanneer een artikel niet op vooraad is, staat dit aangegeven in onze shop.

Heeft PUMPBELLS een winkel?
Op het moment hebben wij (nog) geen fysieke winkel. 

Waar kan ik met mijn vragen, opmerkingen of tips over PUMPBELLS terecht?
Op onze contactpagina kan u het contactformulier invullen. U ontvangt binnen 2 werkdagen reactie. Bij dringende vragen kan u bellen naar het telefoonnummer wat onderaan elke pagina staat weergegeven. Let op: doordeweeks zijn wij pas na 18:00u bereikbaar. 

Zijn mijn persoonsgegevens veilig indien ik een bestelling plaats via de webshop?
Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze klanten. De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door PUMPBELLS dan ook strikt nageleefd. Wij garanderen dat alle persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en dat deze gegevens alleen worden gebruikt voor de verpakking en verzending van uw bestelling, en verder niet worden doorgegeven, doorverkocht of op andere wijze ter beschikking worden gesteld aan anderen. 

Welke betaalmethoden zijn er beschikbaar bij PUMPBELLS?
U kan bij ons kiezen uit verschillende betaalmethoden, namelijk: iDeal, PayPal, Visa, Mastercard, Bancontact en Sofort. 

Krijg ik een bevestiging nadat ik een bestelling heb geplaatst?
U ontvangt direct na uw bestelling de bevestiging van uw aankoop via het mailadres wat u hebt opgegeven tijdens uw bestelling.

Ontvang ik een factuur nadat ik een bestelling heb geplaatst?
Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u van ons een factuur via e-mail. 

Waar kan ik het ordernummer vinden van mijn bestelling?
Het ordernummer kan u terug vinden in de bevestigingsmail als op uw factuur.

Hoe kan ik mijn zending volgen?
Nadat wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u de Track & Trace code via e-mail waarmee u de status van uw bestelling kan volgen. 

Kan ik mijn bestelling na betaling annuleren?
Het is alleen mogelijk om uw bestelling te annuleren wanneer uw aankoop nog niet is verstuurd. Neem na betaling z.s.m. telefonisch of via mail contact met ons op als u uw bestelling wilt annuleren. 

Hoeveel verzendkosten worden er in rekening gebracht?
Wij versturen gratis naar Nederland, België en Duitsland. Voor andere EU-landen hanteren wij wel verzendkosten. Deze zijn verschillend per land en ziet u weergegeven tijdens het afrekenen. 

Naar welke landen levert PUMPBELLS?
Wij leveren aan alle Europese landen. 

Wat is de levertijd van mijn bestelling bij PUMPBELLS?
In de bevestigingse-mail staat de verwachte levertijd in werkdagen aangegeven, dit is meestal 1 á 2 werkdagen. Weekenden en feestdagen worden niet meegerekend. Al onze producten worden rechtstreeks vanuit het centrale magazijn in Nederland. De verwachte levertijd is altijd een indicatie en wordt in de meeste gevallen gehaald.

De verwachte levertijd is voorbij. Wat nu? 
Hoewel het nooit leuk is als de levering langer duurt dan verwacht, kan het voorkomen dat uw bestelling niet op tijd wordt geleverd. De verwachte levertijden zijn altijd indicaties. Het kan soms gebeuren dat een zending langer onderweg is dan de aangegeven verwachte levertijd (bijvoorbeeld door vertragingen of problemen tijdens het transport). Neem contact met ons op als de status van uw verzending meerdere dagen onveranderd blijft. 

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen. Wat nu?
Helaas komt het heel soms voor dat een pakket tijdens het transport schade oploopt. Wanneer blijkt dat het product beschadigd is, dient u ons hiervan telefonisch of via e-mail op de hoogte te brengen. Doe dit binnen 2 dagen na ontvangst van uw bestelling. De klantenservice zal u vragen om foto’s aan te leveren waarop de beschadigingen zichtbaar zijn. Tevens verzoeken wij de verpakking(en) te bewaren. Het is mogelijk dat deze verpakking nodig is om beschadigde onderdelen / artikelen (kosteloos) te retourneren. 

Mijn bestelling is incompleet aangekomen. Wat moet ik doen?
Wanneer u na levering ontdekt dat onderdelen of een deel van uw bestelling mist, controleer dan eerst of alle zendingen volgens de Track & Trace gegevens afgeleverd zijn. Het kan zijn dat uw bestelling uit meerdere pakketten bestaat en op verschillende dagen geleverd wordt. Neem contact met ons op wanneer volgens de Track & Trace code alle zendingen bij u zijn afgeleverd maar uw bestelling incompleet is. 

Heb ik garantie op de door mij bestelde dumbbells? 
Wij garanderen dat al onze producten voldoen aan de strengste eisen op het gebied van fitnessapparatuur. De garantietermijn van Pumpbells komt overeen met de fabrieksgarantietermijn en bedraagt 2 jaar. Deze garantie is niet van toepassing wanneer het gebrek is te wijten aan:
a) onoplettendheid;
b) opzettelijke beschadiging; of
c) nagelaten verzorging.
De aanspraak op garantie vervalt eveneens, indien anderen dan PUMPBELLS herstel- of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd.

DutchEnglish

2022 Pumpbells.com | Powered by DreamWork Reclame